Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Rólunk

Cégünk, Lasernetworks Rendszerház  10 éve már (Alapítva 2007.03.02.), a létező leggyorsabb hálózati adatátvitelt valósítja meg vezeték nélküli környezetben lézer - optikai rendszerek alkalmazásával. Lézer-Wireless adatkapcsolati megoldásaink segítségével akár 10 gigabit sebességen is összekapcsolhatja épületeit, lényegében feltörhetetlen, szuper-biztonságos vezetéknélküli adatátvitel megvalósítása mellett. Ezeket az eredményeket egyrészt a piacon fellelhető legmodernebb lézer-optikai eszközök használatával érjük el, másrészt büszkék vagyunk rá, hogy mérnökeink szaktudása világszínvonalú.

Átlagon felüli biztonság: lézer - optikai (laser) kapcsolataink lényegében feltörhetetlenek. Garantáljuk a kapcsolat biztonságát polgári és katonai környezetben.

Mi telepítettük a világ leghosszabb kontinentális lézer-wireless adatátviteli kapcsolatát.

Mi terveztük a világ  egyik legnagyobb felhőkarcolójának  (Közel-Kelet) adatkommunikációs hálózatát.

Mi kiveteleztünk  egy NLOS rendszert, amiről a többi rendszerház úgy nyilatkozott korábban, hogy szakmailag kivitelezhetetlen - nekünk sikerült.

Mi valósítottuk meg az egyik multinacionális cég számára EURÓPA legbiztonságosabb TERROR VESZÉLY elhárításra optimalizált belső hálózatát. Európában mai napig egyedüllálló belső hálózatot védelmező IT security rendszer.

Ügyfeleink voltak: Kürt Zrt, Magyar Nemzeti Múzeum, Schneider Electric, Microsoft, Siemens, Hírközlési Hatóság, Cetelem Bank, Tesco, Generali, Fővárosi Főügyészség, IBIDEN Hungary, Veszprém Megyei Kórház, Pécsi Tudomány Egyetem, Köröstej Zrt., Hilti, LS-Com internet, PSI-Webtech, Budapesti Kommunikációs főiskola, Paksi Atomerőmű és még nagyon sokan mások....

Társadalmi szerepvállalás:

A Lasernetworks Kft. mindamellett, hogy a Magyar Gyermekmentők (A Gyermekmentő Orvosi Kocsik a gyermekintenzív osztályok meghosszabbított karjai. Személyautóval szakorvost, szakápolót és teljes méretválasztékú rohamfelszerelést juttatnak a bajbajutott gyermek feltalálási helyére) szerződött támogatója, számos egyéb közhasznú tevékenységet folytató alapítvány munkáját támogatjuk projekt vagy rendszeres havi támogatás formájában. Támogatunk gyermeknevelés színvonalát emelő alapítányokat - mert hiszünk a jövő nemzedékben és támogatunk olyan alapítványokat, amelyek a kiszolgáltatott nőket, anyákat és állatokat segítenek. Mindezek mellett támogatunk az emberiség kulturális örökségének védelmére létrehozott alapítványokat is. Hiszünk abban, hogy minden egyes társadalmi támogatás számít és tudjuk hogy a társadalmi szervezetek támogatásáért legtöbbet a cégek tehetnek. Jelenleg jövedelmünk 10-15% -át fordítjuk társadalmi célokra.

A kereskedelmi tevékenységet, cégünk KÖZÉPkereskedelmi formában végzi, kizárólag cégek, egyéni vállalkozók és intézmények részére. A vásárlás a legtöbb esetben a webáruházban megadott minimális rendelési érték felett lehetséges.

Ügyfélkör:

Cégünk Magánszemélyeket NEM szolgál ki. Kizárólag cégeket, közületeket, egyéni vállalkozókat áll módunkbank kiszolgálni. Amennyiben a regisztráció személynévvel történik, akkor cégünk azt automatikusan úgy értelmezi, hogy a regisztrált személy egyéni vállalkozó aki adószámmal rendelkezik vagy annak megszerzése folyamatban van és aki saját üzleti tevékenységi körében kíván vásárolni -az az nem fogyasztó.

Szállítói felelősség vállalás:

Cégünk, a LaserNetworks Rendszerház iparági elsők között vezette be az automatikus szállítói felelősségvállalást. Cégünk mindent megtesz azért, hogy rendeléseit az előrejelzett szállítási határidőn belül megkapja. Az általunk vállalt határidők nem csupán szakmailag kidolgozottak, és hitelesek de szinte egyedülálló módon pénzügyileg GARANTÁLTAK IS. Egyrész szavatoljuk, hogy az általunk közölt várható szállítási idők rendkívül megbízhatóak, másrészt számíthat ránk olyan esetekben is, ahol már mások felemelik a kezüket. Vannak olyan rendívüli és  kivételes esetek, amikor olyan váratlan és előre nem látható események történnek, amelyek kivédhetetlenek a szállítói oldalon: vulkánkitörés, rendkívüli időjárás, gyártói alkatrészhiány, terrortámadás, gyártói vagy logisztikai oldalon jelentkező sztrájk stb. A legtöbb IT szállító ilyenkor széttárja a kezét és elmondja hogy tehetlen. Mi ilyen esetekben egyrészt a lehetőség szerint kárenyhítést végzünk és saját költségen próbálunk megoldást keresni  a váratlan helyzetekre, másrészt automatikusan felkínáljuk ügyfeleinknek az általános szerződési feltételeink szerint a kötbér fizetését, ami elérheti akár 50.000Ft / minden egyes késett nap után... Ezzel a lépéssel az iparági elsők között vagyunk és ezzel is bizonyítva, hogy mi fontosnak érezzük hogy lehetőségeink szerint korrekten kalkuláljuk Önnek a szállítási időket!

Szolgáltató adatai:

Cégnév LaserNetworks Kft

Adószám: 13922838-2-13

Cégjegyzék: 13-09-185240

Crefo-szám 9315683849

Teljes név LASERNETWORKS Számítógép és Szoftver Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Jogi forma korlátolt felelősségű társaság (Kft.)

Székhely: 2112 Veresegyház Levendula 45

Web cím www.LaserNetworks.hu

Ft számla 11742568-21207477 OTP Bank Zrt.

Euro számla HU87-11763426-74336883-00000000 OTP Bank Zrt.  SWIFT: OTPVHUHB

USD számla HU04-1070-0299-4471-2604-5010-0002 CIB Bank Zrt. SWIFT: CIBHHUHB CIB Bank Zrt.

Telefonszám: 1-44-54-129

FAX:              0036-1- 7002-594

Alapítva 2007.03.02.