Termékek Menü

Társadalmi szerepvállalás

Lasernetworks Kft. már a kezdetektől komoly anyagi erőforrásokat biztosított kiemelten fontos társadalmi célokat megvalósító közhasznú alapítványoknak. De 2017 január 1-től számunkra is nagy előrelépésnek számító új adományozási programot vezettünk be. 2017. januártól forgalmunk 1% át automatikusan átutaljuk kritikusan fontos társadalmi célokat megvalósító alapítványoknak.

Azaz amikor tőlünk vásárol, akkor minden 100Ft-ból 1Forintot minden esetben karitatív, egészségügyi, oktatási, kulturális és művészeti célokra fordítunk.

 

 • Cégünk rendszeresen támogat olyan alapítványokat, akik a rohanó világunk legnagyobb veszteseinek – a balesetet szenvedett gyermekeknek traumatológiás műtétjeihez járul hozzá, hogy a gyermekek a balesetből a lehető legkisebb mértékű károsodás mellett épülhessenek fel.

 • 2020-ban 500 kg mosóport osztottunk ki rászoruló családoknak egy pest megyei alapítvány elosztóhálózatán keresztül

 • Támogattunk gyermekélelmezési alapítványokat

 • Támogatunk gyermeknevelés színvonalát emelő alapítványokat - mert hiszünk a jövő nemzedékben.

 • A gyermekek oktatása mellett támogattunk már mélyszegénységből származó tehetség orvosi diplomázását is, hogy ne vesszen egy tehetség az anyagi akadályok miatt és ettől az eredménytől a világ is gazdagabb lett, mert egy tehetséges orvost nyert.

 • Támogatunk olyan alapítványokat, amelyek a kiszolgáltatott nőket, anyákat segítenek.

 • Mindezek mellett támogatunk az emberiség kulturális örökségének védelmére létrehozott alapítványokat is. Hiszünk abban, hogy minden egyes társadalmi támogatás számít és tudjuk hogy a társadalmi szervezetek támogatásáért legtöbbet a cégek tehetnek.

 • Rendszeresen támogatunk állatvédő alapítványokat. Ezúton is kijelentjük, hogy NEM szolgálunk ki olyan cégeket, amelyek vezetőiről tudomásunkra jut, hogy nem tisztelik az állatokat, vagy profit célú állatkísérleteket folytatnak.

 • Pénzügyi támogatások mellett részt veszünk tárgyi adományok osztásában, konzervek, tartós élelmiszerek, tisztálkodási eszközök vagy akár könyvek formájában.

 • Rendszeres támogatói vagyunk olyan alapítványnak, amely célja a nyomorban élő gyermekek iskolai étkezésének a támogatása, hogy a gyermekek ne éhesen üljenek be az iskolapadba.

  Igyekszünk nagyon kedvező árakat kínálni ügyfeleinknek és a visszajelzések szerint áraink versenyképesek, de szeretnénk ha tudná, hogy a kedvező árak mellett még ráadásul minden elköltött vásárlásának 1% -át a fenti célokra fordítjuk, hogy a világ mindenki számára jobb hely legyen.

Bisnode tanusitvany